Az aktuális szálláshelyre mindig autóval érkezünk

Hazánk tájai olyan kincseket rejtenek, amelyek sok külföldi turistát is vonzanak, de mi, magyarok is a csodájukra járunk. Legalábbis én egy olyan családban nőttem fel, ahol a belföldi utazás egyáltalán nem számított kevésbé menőnek, mint amikor más országokba mentünk, és azóta is az a hitvallásom, hogy nem szabad elfelejtenünk, milyen izgalmas tájai és városai vannak Magyarországnak. Ráadásul már vannak bevált szálláshelyeink a férjemmel, ahová mindig visszatérünk, olyan jó tapasztalatokat szereztünk ezeken a helyeken. Vannak olyan szállások is persze, amiket más vesz át, és már nem lesz ugyanaz a miliő, de olyat is tudok mondani, ahová 20 éve járunk…

Az autóra sosem sajnálok költeni, de azért annak is örülök, ha nem kell vagyonokat, és jó pénzért jó minőségű termékeket kapok. A csomagtartók az autóknál adottak, ugyanakkor nem véglegesek, ezért is ruháztunk be már az év egyik első utazása egyikén egy tetőcsomagtartóra. Az elmúlt időben pedig egyébként is kizárólag az autofelszerelesek.hu oldaláról szereztük be az ilyen jellegű dolgokat. Nekünk nagyon bevált, ugyanis egyrészt nagyon praktikus, hogy ilyen formában tudunk vásárolni – de nem csak csomagtartók vannak náluk, hanem például könyöklők, ablaktörlők, vadriasztók és kerékpártárolók is -, másrészt nem ismerek ezen kívül még egy olyan webshopot, ami hasonlóan jó ár-érték aránnyal kínálná a portékáját. Már nem egy kollégámnak ajánlottam ezt az online áruházat, és persze voltak, akiket konkrétan a csomagtartók érdekeltek – a mi esetünkön felbuzdulva -, de olyan is akadt, aki a biztonságos utazáshoz keresett kiegészítőket, és itt találta meg az elképzelésének megfelelőt. Sőt, az autofelszerelesek.hu oldalon még motorokat is találhatunk, bizony!

Ráadásul nem csak értékesítenek, hanem bérelni is lehet náluk különböző eszközöket: legyen szó hóláncról, csomagtartókról, tetőboxról vagy épp síléctartóról, “kölcsönbe” is be tudunk rájuk ruházni. Mindennek a díja napi szinten kalkulálódik náluk, és minimum négy nap lehet a bérlési idő (illetve lehet kevesebb is, de akkor is négy napot kell fizetni).