Egyszerűbb jó szállást találni, mint fotóst

Nagyon sokat szoktunk utazni, ezért pontosan tudjuk, hogy milyen nehéz jó szállást találni. Azonban, nemrégiben kellett azzal szembesülnünk, hogy megfelelő fotóst találni jegyes fotózásra még nehezebb.

Korábban nem jártunk fotózásokra, ezért egyáltalán nem volt tapasztalatunk fotósokkal. Amikor a jegyes fotózás miatt elkezdtünk az interneten keresgélni, akkor jöttünk rá, hogy ez nem is olyan könnyű feladat, mint azt elsőre gondoltuk. Hiszen nagyon sok szakember vállal jegyes fotózást, de ezek közül ki kell tudni választani valami alapján, hogy ki lesz számunkra az ideális.

jegyes fotózás

Ezért, mi az alapján keresgéltünk, hogy kinek a munkái tetszenek nekünk a legjobban, kinek van már nagy tapasztalata ezen a területen, és ki az, akivel a közös munka önfeledt és jó hangulatú tud lenni. Ezek alapján kerestük a jövőbeni fotósunkat. Kis keresgélés után pedig rá is találtunk.

Ő nem más, mint Szoboszlai Kriszti. Engem már a honlapja is nagyon megfogott, hiszen nagyon igényes és látszik rajta a belefektetett energia. Mindemellett nagyon sok információt is tartalmaz, ezért a leendő ügyfeleknek sokkal könnyebb így a döntés. Ha szinte mindent tudsz, amit érdemes lehet a fotózással kapcsolatban, illetve a fotósról is megtudsz pár fontos gondolatot, akkor egyből közelebb érezheted magadhoz őt. Ennek köszönhetően pedig sokkal szívesebben fogod választani azt a szolgáltatót, aki elegendő információval lát el.

Ha jegyes fotózás miatt keresel Te is fotóst, akkor Szoboszlai Krisztit bátran merem ajánlani Neked is. Nagyon lelkiismeretesen dolgozik, gyönyörű képeket készít és mindemellett még profi is. Hiszen rendelkezik egy nagyon neves díjjal, ami a Portrait Master Award díj. Nekem mindig nagyon sokat számítanak az ilyen visszajelzések, mert ezek szerint szakmai szemmel is kiválóak a képei. Szerintem az ilyen díjak a fotósok számára is sokat jelentenek, és ezeknek köszönhetően könnyebben ki tudnak tűnni a többiek közül.

Hiszen ma már nagyon sok fotós van jelen Magyarországon. Azonban Szoboszlai Kriszti nem csak a versenyen kitüntetett helyezésével tud kimagasló lenni, hanem az egyediségével is. Hisz olyan egyedi képeket készít, amikre ha ránézel, akkor egyből tudod, hogy ő készítette. Ha ennyire egyedi képeket szeretnél magatokról, a családodról vagy a gyermekeidről, akkor a referencia képeit mindenképp nézd meg a weboldalon.

Több témájú fotózást is vállal: kismama fotózás, művészi/glamour/fine art/ élményfotózás, családi/ gyermek fotózás, esküvői és jegyes fotózás. Amennyiben ezek közül valamelyikre szükséged lenne, vagy szívesen kipróbálnád magad egy fotózás keretein belül, akkor itt a nagyszerű alkalom. Szoboszlai Kriszti szerintem az egyik legjobb választás lehet akkor is, ha ez lesz az első fotózásod. Ugyanis Krisztinél a fotózások mindig nagyszerű hangulatban telnek, aminek köszönhetően mindenkiről nagyszerű képek tudnak születni.

Mindemellett a gyerekekkel is könnyen megtalálja a közös hangot, ezért a családi és a gyermek fotózások eredményei is mindig kiválóak.

Ha olyan fotósra van szükséged, aki mindig a legjobbat hozza ki magából, lelkiismeretesen dolgozik, szívvel-lélekkel készíti a képeket és még egyedi is, akkor Szoboszlai Kriszti lesz számodra is a tökéletes választás.

Nagyon sok elégedett vélemény olvasható róla, amikből szintén az derül ki, hogy teljes mértékben megéri vele együtt dolgozni.

Ha őt választod, akkor nem csak azt döntheted el, hogy stúdió vagy szabadtéri fotózást szeretnél, hanem több csomag közül is választhatsz.

Összesen négy csomagajánlat közül tudod kiválasztani azt az egyet, amiről úgy gondolod, hogy szükséged van. Amennyiben ez még csak az első fotózásod lesz, és csak ki szeretnéd próbálni magad ezen a területen, akkor az alapcsomag nagyszerű választás lehet. Azonban nem csak ebben az esetben lehet jó választás, hanem akkor is, ha nem szeretnéd túlbonyolítani a dolgot. Amennyiben egy kicsivel többre vágysz, mint az alapcsomag, akkor az exkluzív csomag csak rád vár.

Ha szeretnéd, hogy a fotózás ára tartalmazza a professzionális sminket és frizurát, egy ajándék fotózást, és a stúdió bérlést, akkor neked a VIP csomag való.

Amennyiben szabadtéri és beltéri fotózást is szeretnél, akkor a MIX csomagot éri meg kiválasztani.

A weboldalon részletesen tájékozódhatsz a csomagajánlatokról, ezért ha kíváncsi vagy rájuk, irány Szoboszlai Kriszti oldala!

Itt megtudhatod azt is, hogy mire számíthatsz a fotózást megelőzően, mire lehet érdemes figyelni, hogy zajlik a közös munka stb. Az egész fotózás menetét megismered, így semmilyen meglepetés nem érhet.

Készüljenek rólatok is kiváló képek, hogy mindig örömmel nézhessétek vissza őket felidézve a nagyszerű élménnyel együtt.