Takarítógépet bérelni sem bonyolultabb már, mint szállást foglalni

Máig emlékszem (a rémálmaimban is előjön), hogy micsoda tortúra volt a szomszédos országokba szállást foglalni egy időben. Odatelefonáltunk, angolul és telefonon bediktáltuk az adatainkat, ma meg már csak pár katt egy alkalmazásban, és akár még le is mondhatjuk jó sokáig a foglalást, ha meggondoltuk magunkat. Imádkoztunk, hogy jó angolos legyen a recepciós, mert mi nem voltunk azok, de újabban már beszélni sem kell senkivel, a foglalási felület meg magyar nyelvű. Imádom, hogy ez lassan áttevődik minden területre!

Megváltozott tehát a világ, minden gyorsabb, könnyebb már, nem csak az ilyen konzum dolgok, de még az ipari takarítógépek bérlése is – mondjuk a Greenway Magyarország Kft. segítségével. Ami egy nagyszerű cég, csúcstechnológiát hoz el bárkinek, mondjuk kisebb cégeknek, de akár nagyvállalatoknak is. Megvalósítja a gyakorlatban gigászi szinten azt, ami nekem a hétköznapokban öröm, és amiről az imént számoltam be. Ráülős nagy ipari takarítógépeket tesz bérelhetővé akár full service konstrukcióban, stb.

Greenway Magyarország Kft.

A Greenway Magyarország Kft. honlapja a www.greenwaykft.hu. Itt szétnézhet bárki, és érdemes is, mert amúgy vannak kisebb gépeik is. Olyanok mint pl. a vízszívók, a kárpitszívók, vagy a komolyabb porszívók. Ahogy mondtam, tudok olyan kisebb cégekről szintén, akik szerződnek velük, bár a partnereik közt igazi óriásokat sorolnak fel. Persze referenciának az a legjobb! Hogy gigabrandeket és hatalmas gyártókat sorolnak fel – ha már egyszer ezek is kitüntették őket a bizalommal.

A márka, amivel a termékpalettájukon nagyjából 95%-ban találkozhattok, az a Taski. Sokszor, sokhelyütt írták már, ahol nézelődtem, hogy ez az egyik legjobb. Nekem személyesen egy darabbal volt dolgom, ez egy kisebb gép, a termékpaletta ellentétes végéről, mint ahol a kerekes ráülős óriási gépek vannak, ez pedig a Taski Ergodisc 165. Egy sokoldalú ergonomikus súroló. De többfunkciós tényleg, mert a kristalizálást is jól tudja. Ezen felül az alaptisztítást, sikálást, polírozást, sprayes tisztítást – erre bárkinek szüksége lehet, és még fel sem soroltam minden jó tulajdonságát és funkcióját. Formatervezett irányítókarral rendelkezik, adott az állítható magasság, és alacsony zajszinttel dolgozik. A területen ez a gyártó az egyik csúcs, nem véletlenül esett erre a választása gondolom a Greenway Magyarország Kft.-nek. Hanem alaposan felmérték a helyzetet.

Ezek már olyan dolgok, amikbe rengeteg biztonsági funkciót, de rengeteg kényelmit is beletesznek, mert ma már az ipari léptékű feladatok ellátásánál is vannak ilyen követelmények. A Greenway Magyarország Kft. pedig gondolt tehát az üzleti kényelemre is. Ezért vannak jó bérleti opcióik, konstrukcióik. És ezért verhetetlenek ebben a műfajban – szerintem. Mi imádunk velük dolgozni, mert ha ritkán el is rontunk valamit (maguktól a gépeik ritkán mondják be az unalmast mondjuk), akkor ők teljeskörűen segítenek a gondok elhárításában. Előzetes szerviz, utólagos javítás, még az alkalmazottainkat is betanították, hogy mindent értsenek, és tudják használni amit kapunk tőlük. A kollégáim a nagyobb gépeikkel is dolgoznak és teljesen elégedettek. Szeretünk együttműködni velük, és ahogy írtam nem csak a dolog technológiai részét értik jól – hogy számunkra a legjobb eszközöket szállítsák le, hanem üzleti konstrukciók terén is kiemelkedő, amit jobbára kínálnak.

Úgy megy tehát minden velük, mintha csak magamnak kellene valami apróság: a legmagasabb szinten is olyan a szolgáltatásnyújtásuk, hogy az ügyfeleik vállára nem kerül szinte semmi teher, mindent nagyon megkönnyítenek. Ha nagyobb volumenű takarításról, tisztántartásról van szó, én a Greenway Magyarország Kft-t ajánlom tényleg.