A legjobb diákmunka budapesten turizmus hallgatóknak

diákmunka budapest

Érdekesnek találom azt a folyamatot, ahogy a kisgyerekek fejében gondolatokból vágyak, majd vágyakból álmok, végül pedig álmokból célok születnek.

Gyermekkorom óta imádok utazni. Ezalatt azonban nem arra kell gondolni, hogy mennyire csodáltam a tengert, vagy éppen milyen szép városban voltunk a szüleimmel. Sokkal inkább azt értem ezalatt, hogy imádtam a különböző magyar szálláshelyeket és hoteleket, ahol megszálltunk.

Ámulatba ejtett a közeg, hogy mindenki sürög-forog, az étterem ellátottsága és az egész rendszer, ahogy egy ilyen szállás komplexumot fenntartanak. Nekem tehát a gondolatom ez volt. Ebből lett az a vágyam, hogy szeretnék egyszer belelátni mindebbe belülről is. Majd jött az álmom, hogy saját szállodám legyen. Most pedig éppen próbálom megvalósítani azt a célt, hogy egyszer valóban felépíthessek egy ilyen vállalkozást.

Hosszú az út azonban és sokat kell tanulni, azonban ezért is vagyok most az egyetemen. Viszont nem elég az elméleti tudás, hiszen a tanult dolgokat a gyakorlatban is tudnom kell kamatoztatni.

Emiatt kerestem magamnak olyan diákmunkát, ami a szakirányomhoz kapcsolódik és ahol sokat fejlődhetek. Ez a diákmunka budapest területén várt rám és a TopiWork iskolaszövetkezet jóvoltából találtam meg.

A TopiWorkről még nem hallottam ezelőtt, így az elején picit szkeptikus is voltam, azonban gyorsan rájöttem, hogy ennél jobb diákszövetkezetet nem is találhattam volna.

A TopiWork Iskolaszövetkezet főleg olyan állásajánlatokat kínál a hallgatóknak, amelyekben lehetőség van szakmai fejlődésre, valamint amelyekben karrierlehetőség is elérhető. Így főleg hosszútávú munkák elérhetők náluk, ahol akár a szakmai gyakorlat is leigazolható.

Nem csak általános diákmunkákat találhatsz náluk, hiszen igyekeznek a specifikusabb szegmensekben jelen lenni. Ezáltal elérhető náluk rengeteg marketing, műszaki, gazdasági, HR, fizikai, IT, alkalmi, illetve még akár otthonról végezhető munka is.

Természetesen engem a gazdasági irány érdekelt, és érdeklődve vártam, hogy találjak valamilyen turizmushoz, vendéglátáshoz kapcsolódó munkát.

Nem is kellett sokáig keresnem, hiszen rengeteg volt kínálatukban a hotel recepciós diákmunka budapest területén.

Le is csaptam a legszimpatikusabbra, majd vártam, hogy mikor jeleznek vissza. Az iskolaszövetkezet rövidesen megkeresett és behívtak egy személyes beszélgetésre. Jól teljesítettem ezen a beszélgetésen, így tovább küldték adataimat és önéletrajzomat a cégnek is.

Itt már nagyon izgatott voltam és reméltem, hogy ők is behívnak majd magukhoz. Hála égnek ez így történt és le is beszéltem velük egy állásinterjút. Megkaptam az állást, így feltételezem, hogy jól szerepeltem.

Több hónapja vagyok már ebben a hotelben és kijelenthetem, hogy sosem csináltam még semmit, amit ennyire imádtam. Csodás a közeg, rengeteget tanulok és egy lépéssel közelebb kerültem a céljaim megvalósításához is.

A TopiWork iskolaszövetkezet egyébként borzasztóan profin ment végig az egész folyamaton és remekül koordináltak engem. Az adminisztráció nem volt bonyolult és lassú, mint más helyeken. Itt mindent elintéztünk online, szóval nagyon gyors és egyszerű volt. Ha valamiben elakadtam, vagy kérdésem volt, azonnal segítettek és ez a mai napig így van.

A fizetésem napra pontosan érkezik minden hónapban és még sosem volt olyan, hogy kevesebbet küldtek volna, vagy levontak volna belőle valamilyen költséget.

Én hihetetlenül elégedett vagyok és neked is azt ajánlom, hogy előzd meg a rossz tapasztalatokat. Fordulj elsőként a TopiWork iskolaszövetkezethez, hogy te is találj egy diákmunkát, amivel közelebb kerülhetsz álmaid megvalósításához!