A legutóbbi szálláshely megihletett, milyen medencét is akarok otthonra

Ti is szerettek utazni? Mert én imádok. És nem csak külföldre vagy valami puccos tengerpartra, hanem bizony idehaza is! Magyarország tele van ugyanis csodaszép helyekkel, és szuper szállásokkal, csak meg kell találni a minőségi helyeket.

Így voltam múltkor egy barátnőmmel Tatán egy jó kis szállodában, ahol a legjobban a medencézést szerettük. – Ilyen medencét akarok én is otthonra! – mondtam barátnőmnek. – Akkor nézz rá a BestMarkt kínálatára! – vágta rá.

Nem is kellett több, nekem rá is kerestem a BestMarkt medence webshop aloldalára. A BestMarkt egy már évek óta működő online webáruház, ahol rengeteg cuccot lehet venni, többek között jó kis medencéket. Nem kiásott medencékre kell itt gondolni persze, hanem ilyen külön megvehető és felállítható típusúakra. De ezek között is vannak egészen profik, amikért viszont már jó árakat el is kérnek.

Szerencsére én most megengedhettem magamnak, hogy egy nagyobb, drágább medencét rakassak a házunk udvarára, úgyhogy ezek között kezdtem el nézelődni a medence webshopon. Elképesztő jó kis termékeket találtam, köztük jakuzzikat is. Amik még nagyon tetszettek, azok a kör alakú medencék, amikhez tudjátok, vannak ilyen kis létrák is. Eldöntöttem hát, hogy egy ilyet szeretnék, úgyhogy erre szűrtem a keresést is a BestMarkt weboldalán. Kiadott egy olyan kör alakú medencét a medence webshop, aminek a mintája ilyen faléces volt, tehát úgy nézett ki, mintha fából lenne a medence fala.

Egyébként 14758 litert képes a kinézett medence elnyelni, 427 cm átmérőjű, 122 cm mélységgel rendelkezik, amik annyira nem mondtak nekem sokat, de látványra jól nézett ki. De ami az egész jó ár mellett a legdurvább: 3 év jótállás van a medencére. Épp külső raktáron volt, ami azt jelentette, hogy 3-5 munkanapon belül átvehetem a a szaküzletben is a terméket.

De hogy hol van a szaküzlet? A kilencedik kerületben, a Ferenc téren, ami amúgy tőlünk nincs is olyan messze. Viszont nem tudtam, hogy egy ekkora árucikket hogyan tudnék csak úgy elhozni, ezért inkább házhoz szállítást kértem kis plusz költség fejében. Elvileg így is 3-5 munkanap, mire megérkezik a medence.

Megrendeltem hát a terméket, és nagyon vártam, mivel az idő csak egyre forrósodott, és én meg nem tudtam másra gondolni, mint a BestMarktról rendelt kör alakú medencére. Az ötödik napon reggel gondoltam egyet, és felhívtam a honlapot látott számot, azzal a kérdéssel, hogy nagyjából mikor hozzák, mert akkor úgy készülök. Erre mondták, hogy még aznap ki lesz szállítva, aminek nagyon megörültem.

És hát nem kellett csalódnom, meghozták a medencémet, ami a felállítás után pont olyan volt, mint a képeken. Még kis lépcső is volt hozzá, hogy kényelmesen bele lehessen mászni, egészen úgy éreztem benne magam, mint a szálláson.

Ha ti is akartok egy hasonlóan szuper terméket, akkor keressétek meg a Bestmarkt medence webshop részlegét!