Egy szálláshely esetében különösen fontos, hogy jó weboldala legyen

A férjemmel minden évben igyekszünk egyszer belföldön is elmenni nyaralni az évi egyszeri üdülés mellett. Szerintem nagyon fontos, hogy támogassuk a magyar turizmust. Tudom, sokan azzal jönnek, hogy de hát sok esetben annyira drágák a magyar szállodák, hogy meg se éri itthon maradni, mert kijönne az árából egy külföldi nyaralás. Ezzel egyet is értek meg nem is, mindenesetre nagyon fontos szerintem, hogy ennek ellenére mégis támogassuk a hazai turizmust is. A férjemmel, amikor kerestük a szállásokat, akkor nagyon sokszor botlottunk bele olyanba, hogy maga a szállás nagyon szép, és teljesen elfogadható áron van, de a weboldal kritikán aluli. Annyira, hogy sok esetben a kedvünk is elment, hogy az adott szálláson foglaljunk éjszakákat. Ezért sem mindegy, hogy az ember hogyan készíti el a weboldalát, mert egy ilyen triviálisnak tűnő dolog is képes arra, hogy leendő vendégeket űzzön el. Szerencsére erre ma már van megoldás, ami sokkal egyszerűbb, mind gondolnánk. Ez pedig a Keresőben Első, akiknek a weboldal készítés is a profiljuknak a része. Ők tisztában vannak vele, hogy egy honlapnak milyen kritériumoknak kell megfelelnie, hogy az csak úgy vonzza a látogatókat, illetve a leendő vásárlókat, jelen esetben vendégeket.

Erről bővebben lehet olvasni a Keresőben Első oldalát, ha esetleg érdekelne bennünket ez az szolgáltatás. Itt olvastam én is, hogy egy ilyen szolgáltatás esetén nagyon fontos, hogy meghatározzuk, mi legyen az oldal célja. Mert a szakemberek ennek megfelelően kezdhetik el az egészet felépíteni, ugyanis ez nem egy mellékes kérdés, minden oldallal más és más célt lehet elérni. A következő az, hogy milyen hangulatot szeretnénk az emberekből kiváltani, ha a weboldalunkra látogatnak. Ezután következik az, hogy el kell küldenünk az internetről néhány másik weboldalt, szám szerint hármat, és meg kell mondani, hogy mi az, ami tetszik benne. Az egyiknél könnyen lehet, hogy a háttér tetszik, a másiknál a színvilág, a harmadiknál mondjuk a betűtípus. Így sokkal könnyebben be tudják lőni az ízlésvilágunkat, és sikeresebb lesz a közös munka. Azt azonban észben kell tartani, hogy persze nagyon fontos, hogy nekünk milyen az ízlésünk, és mit tartunk szépnek, de sem elhanyagolandó, hogy erről az ügyfél mit gondolhat. Ugyanis, ha a két dolog áll szembe egymással, azaz az ügyfél ízlése meg a miénk, akkor egyértelmű, hogy előbbi kedvére fognak tenni, elvégre egy vállalat sikerességének az a kulcsa, hogy a vevőnek tetszen annyira az oldalunk, hogy nálunk vásároljon vagy esetünkben foglaljon.

A weboldal készítésnél az sem mellékes, hogy milyen színeket szeretnénk, ha dominálnának. Általánosságban azt lehet elmondani, hogy egy honlap legfeljebb 5 színt „bír el”, ezek felett már a sikeresség rovására megy a többféle szín. Én ezt teljesen meg tudom érteni, saját tapasztalatból mondom, hogy tényleg én is kevésbé szívesen foglalok egy olyan szállás oldalán, ahol rikít a sok szín, hogy szinte belefájdul a fejem. Amikor ezt a Keresőben Első oldalán olvastam , megnyugodtam, hogy ezzel akkor nem vagyok egyedül. Szerintem mindenképpen hasznos szolgáltatás ez a weboldal készítés, ha nem vagyunk jártasak a dologban, de szeretnénk, hogy a honlapunk sikeres legyen, és vonzza a leendő vásárlókat. Én biztosan igénybe venném ezt a szolgáltatást, ha indítanék valamilyen vállalkozást, hiszen úgyis olyan sok buktató pont van, amin könnyen el lehet csúszni, legalább ez ne legyen az.

weboldal készítés