Egy wc tartály szerelő kellett a hotelünkbe sürgősen

Minden hotel életében történnek váratlan események, sőt szerintem a vendéglátósok élete a legizgalmasabb mind közül. Történt a minap, hogy az egyik vendég teljesen kétségbeesetten rohant ki a recepcióra, hogy valami nagy baj történt. El sem tudtuk képzelni a problémát, de ő sem szerette volna mindenki füle hallatára elmesélni, hogy mi történt. Én nem is nagyon értem, legalábbis nem tudtam, hogy fizikailag lehetséges leszakítani egy fali wc-t. Azonban minden tippemet felülmúlta az, amikor megláttam, hogy a egyébként nem egy nádszál karcsú vendégünk alól kiszakadt a wc a falból és az egész fürdőszoba úszik. Ilyenkor természetesen nem tudunk várni, hogy majd a holnapi a napon a karbantartó megcsinálja. Át kellett költöztetni a vendéget egy másik szabad szobába és azonnal értesítettük a legjobb wc tartály szerelő csapatot, a vizgazfutesszerelo24.hu-t.

Azért is mindig őket riasztjuk, mert nem csak szuper profik, de szuper gyorsak is. Amikor SOS ügyben hívjuk fel őket, akkor a kiszállás még egy órát sem vesz igénybe náluk. Pontosan ilyen nagyon gyors szolgáltatásra van szükségünk, amikor egy falból kiszakadt wc eláztatja a fél emeletet és el kellett zárnunk a főcsapot. Szerencsére a megmentők szinte azonnal kiértek és megkezdték a katasztrófa elhárítását, az új tartály és wc beszerelését. Hál’istennek ilyen szuper wc tartály szerelőket találtunk rövid időn belül, bár remélem, hogy ebből a balesetből nem lesz rendszer.

A wc tartály szerelő csapat legutóbb fűtést szerelt nálunk

Ez a csapat egyébként rendkívül sokrétű és nagyon sokat köszönhetünk a minőségi szolgáltatásaiknak és azok széles palettájának. Számtalan problémára tudnak megoldást nyújtani, legyen szó fűtésszerelés kapcsán kazán vagy bojler szerelésről vagy esetleg cseréről, akár duguláselhárításról vagy csőrepedés javításáról. Mindenben otthon vannak és mindenből a lehető legmagasabb minőséget nyújtják az ügyfelek számára, hogy azok maradéktalanul elégedettek legyenek. Sajnos nagyon kevés ilyen minőségi szaki van a piacon, de remélem, hogy ennek a szuper csapatnak híre megy és nem csak Pest megyében lesznek elérhetők ezek a rendkívüli szolgáltatások. Bár igaz, hogy elég sok emberke él ebben a megyében, nem is beszélve a fővárosról. Azonban hibák mindenhol felüthetik a fejüket és bárhol lehet nagyon nagy problémát találni.

Az én hotelem és a családom viszont budapesti, nagy örömünkre itt helyben van ez a szuper szolgáltatás. Már csak ezért sem költöznék el máshová, hiszen ők itt vannak. Bármilyen gond esetén azonnal állnak a rendelkezésünkre, nem csak cégeknek, hanem magánszemélyeknek is ugyanúgy, azonnal felveszik a telefont és SOS helyzet esetén vállalják az egy órán belüli kiszállást.

Nyugodtan látogass el az oldalukra és olvass egy kicsit a szolgáltatásaikról, arról, hogy kik ők és hogyan tudják megkönnyíteni a mindennapi bosszankodásaidat. Legyen szó szaniter cseréről, csatornakamerázásról vagy bármi egyébről, rájuk számíthatsz. Vészhelyzet esetén kijönnek hozzád mondhatni azonnal, hiszen 0 – 24-ben a szolgálatodra állnak és minden napszakban minőségi munkát nyújtanak a számodra. Ne késlekedj hát, mentsd el az elérhetőségeiket, hiszen ki tudja, lehet, hogy egyszer Téged is ér majd egy váratlan meglepetés. Noha remélem nem a miénkhez hasonló legutóbbi…