Ezen az oldalon tudtam meg, meddig érvényes egy energetikai tanúsítvány

A családommal nagyon szeretünk belföldön nyaralni. Szállodák helyett pedig inkább azokat a vendégházakat részesítjük előnyben, ahol csak mi vagyunk, és magunknak főzünk. A legutóbbi ilyen nyaralásunkon a kibérelt vendégház tulajdonosa nagyon jó fej volt, sokat beszélgettünk, amikor esténként frissen sütött pékárut hozott nekünk. Egyik este szóba került az, hogy éppen eladásra kínálnánk a házunkat, és azt tudjuk, hogy ehhez energetikai tanúsítvány is kell, de abban nem vagyunk biztosak, meddig érvényes egy ilyen dokumentum. A tulajdonos erre azt ajánlotta, hogy keressük fel az e-tanusitas.eu weblapot, ezen az oldalon ugyanis ilyen információkat tudhatunk meg az energiatanúsítványokról.

A nyaralásból hazaérve rá is kerestünk az oldalra.

Ezt kell tudni az energetikai tanúsítványok érvényességéről

Az e-tanusitas.eu jól megfogalmazott, így könnyen megérthető, de szakmai szempontból teljesen releváns tájékoztatóinak segítségével rengeteg fontos információra szert tehetünk. Mi például megtudtuk, hogy egy energetikai tanúsítvány alapjáraton 10 évig érvényes. Azonban a weblap felhívja a figyelmet arra, hogy vannak olyan tényezők, amelyek változtathatnak az érvényességi időn. Ilyen tényezők lehetnek az energetikai szempontból jelentős felújítások.

A weboldalon arról is tájékozódhatunk, hogy pontosan miért befolyásolhatják bizonyos felújítások az energetikai tanúsítvány érvényességét. Aki pedig részletesebben is elmerülne abban a kérdésben, hogy pontosan milyen felújítások tartozhatnak ebbe a csoportba, az elolvashat egy az alap tájékoztatónál részletesebb cikket a weboldal blogján.

Ezen az oldalon a dokumentum elkészíttetésére is lehetőség van

Ezen az oldalon nem csak arra van lehetőségünk, hogy minden fontos információt megszerezzünk, amit az energiatanúsítványokról tudni érdemes. Profi csapatuk ugyanis energetikai tanúsítványok elkészítésére is vállalkozik. Ha velük dolgozunk, a tanúsítás folyamata mindössze öt egyszerű lépésből áll, amelyek az adatok felvételétől kezdve a kész dokumentum postázásáig tartanak. Vagyis a weboldal segítségével a tanúsítvány elkészítésének teljes folyamata gyors és egyszerű feladattá válik, amelynek minden lépését elvégezhetjük egy helyen. (Vagyis nem kell pl. külön céget keresni az állapotfelmérés végrehajtására és a tanúsítvány elkészítésére.)

Az e-tanusitas.eu csapatának az a célja, hogy a szükséges dokumentumot minél előbb kézhez kaphasd. Így gyors munkavégzésre törekednek. Weboldalukról részletesen megtudhatjuk azt, hogy nekünk pontosan milyen feladataink vannak a tanúsítás folyamatának során. Valamint alaposan tájékoztatnak arról is, hogy melyek azok az adatok, amelyekre kollégáiknak mindenképpen szüksége van egy pontos és hiteles tanúsítvány elkészítéséhez. Illetve leírják azt is, hogy milyen egyéb adatok előkészítésével tudsz segíteni abban, hogy munkájuk még gyorsabb lehessen.

Hívd őket telefonon, vagy töltsd ki az online felületet!

Hiteles, pontos és profi energetikai tanúsítványra van szükséged? Akkor hívd az e-tanusitas.eu csapatát a weboldalon feltüntetett telefonszámon! Vagy töltsd ki az online adatbejelentő-lapot, és várd, hogy a cég munkatársa felvegye veled a kapcsolatot!

Ha pedig utaznál, ne felejtsd el, hogy kis hazánk is számos gyönyörű látnivalót rejt, a nagyszerű élményekhez pedig egyáltalán nem szükséges külföldre utazni!