Komoly, nagy forgalmat bonyolító bt, székhely nélkül? Olyan nincs!

És tényleg nincs. Mind abba, hogy miként zajlik egy cégalapítás menete és miért kulcsfontosságú a székhely, bele szeretnék majd kicsit folyni, de kezdjük a saját bt-nk történetének elején…

Nagy szerencsénk, hogy mindig visszaforgattuk a nyereséget, és akkor, amikor a szállodák, panziók kiszolgálására berendezkedett bt-nk éppen felfutóban volt, gondoltunk a jövőre is! Most nagyon nehéz helyzetben vannak a professzionálisabb szállásadók, mert igencsak megcsappant a szálláskeresők száma, ezért jót tesztek az ágazatnak, ha nem ezen a dolgon gyakoroljátok a “nadrágszíj meghúzását”, és egy laza, pár napos kikapcsolódás mellett döntötök, valami fizikálisabb ajándék helyett. Akár Karácsonykor. És nekünk is, mert közvetve mi is profitálunk ebből, de amíg nem áll helyre a turizmus, nem futja a szállodáknak és egyéb partnereinknek, hogy a mi szolgáltatásunkra költsenek…

De mi a helyzet egy olyan céggel (mint a miénk), akik mindig külsős helyszínen dolgoznak, nem egy központi helyen (mindig valamelyik szállásadónál, bárhol az országban), de nincs fizikális székhelyük? Úgy értem: székhelyépületük. Mind a cégalapítás menete, mind pedig székhelyszolgáltatás ügyében ajánlatos felkeresni a szekhelyszolgaltatas24.hu-t! Ott azt is elmagyarázzák, miért nem fordulhat elő, hogy nincs bejegyzett székhely, és telephelytől (annak lététől, vagy nemlététől) függetlenül miért kell azon a székhelyen mindig elérhetők legyünk… Egyáltalán mit jelent az elérhetőség?… Összegezve, találni fogtok megoldást arra, hogy minden rendben legyen székhely-ügyben, akként szolgáló ingatlan birtoklása nélkül.

Az elérhetőséget úgy definiálnám inkább, hogy ezen a bizonyos helyen a nekünk szóló postaküldemények, levelek, hivatalos dokumentumok átvétele meg kell, hogy történjen. Ez elengedhetetlen! Nos, bérelhettek székhelyszolgáltatást, ahol nem csak be lesztek jegyezve és cégtáblát kaptok, hanem lesz rá személyzet is, hogy a postátok célba érjen. Előbb az adott címre, majd hozzátok is, akik a valódi címzettek vagytok igazából.

Miért a szekhelyszolgaltatas24.hu-t ajánlom? A saját tapasztalatokon túl, amik meggyőztek arról, hogy minden eddig felsorolt körülménynek megfelelnek, és náluk minden megvalósul maradéktalanul, amire szerződtünk, azért is, mert a neten sem véletlenül hozzájuk jutottunk mi sem anno. És ez benneteket is meggyőzhet: látszik már a honlapjukon is, hogy nem egy tegnap alakult cég, akik még keresik az arculatukat, hanem nagyon pontos célokkal és jól mutató referenciákkal jelennek meg a piacon. Szép design és színek a weboldalon, minden fontos infó jól egy helyre gyűjtve. Bisnode által minősített cég, amely pénzügyileg stabil háttérrel bír, ellenőrizhetően, és nagyon sok dolog található róluk keresgélés közben, így pozitív visszajelzések tömkelege is a neten, olyanoktól, akik hasonlóan gyümölcsözően működtek már együtt velük. Hasonlóan, mint például mi is. Ráadásul nagyon ajánlják őket kisvállalkozásoknak, induló cégeknek, ugyanakkor látható, milyen sokan vannak partnereik között a nagy és meghatározó, ismert cégérrel rendelkező vállalatok. Tehát nagy-nagy rálátással rendelkeznek mindarra, ami egy székhelyszolgáltatónak feladata lehet, mert ilyen típusú székhelybejegyzés esetén elő tud fordulni.

Jó a kapcsolatuk ügyvédi irodákkal, tudják mi a teendő kényszerintézkedések során, el tudnak járni helyettük az adott pillanatban, mikor valamely céget érint ilyesmi, és kezdőknek sokat tudnak segíteni a cégalapítás menetét illetően. Azt csak gondolják sokan, hogy egy kezdő vállalkozásnál nem lesz akkora probléma a hivatalos eléréssel. Ha kicsit is növekedésnek indulunk, nagyon sok küldeménnyel találnak majd meg, és nagyon nehéz lesz nélkülük megoldani a legfontosabbak mindenkori átvételét. Nincs építményadó, mint egy saját ingatlan-székhely esetén, az iparűzési adóbefizetést is megspórolhatjuk. Nincs olyan cégjogi esemény, amihez ők már ne tudnának mit szólni, mert ténylegesen nem tegnap kezdték ezt a műfajt!

Jó szívvel ajánlom őket, a szekhelyszolgaltatas24.hu-t mindenkinek!

cégalapítás menete