Nehogy meghiúsuljon utazásunk akkumulátor hiba miatt

A magyar szállások pont olyan színesek és sokfélék, mint a kis országunk. Attól függően, hogy milyen helyekre megyünk, teljesen más élményben részesülhetünk, mint mondjuk a barátaink. A legfontosabb különbség szerintem az, hogy vidékre, vagy egy városba megy megszállni az ember. A kettő közül pedig egyértelműen a vidéket és a falusi környezetet részesítem előnyben.

Hiszen egy városban a szállás csak egy üzleti vállalkozás, ahol arctalan emberek százai cserélnek szobákat. Faluban azonban még mindig ott van az a személyes kapcsolódás. Itt tudni fogjuk, hogy ki a szállásadónk és nem lesz annyira idegen az egész helyzet. Nekem  az egyik kedvenc gyerekkori emlékem, hogy az egyik szállásadónk mindig hozott nekünk több tálca ételt. Ezért nem is kellett plusz pénzt fizetnünk, egyszerűen vendégszeretetből tette. Az ilyen hozzáállás pedig az emberrel marad egész életében.

Hasonló figyelmességet tapasztaltam akkor is, mikor elvittem a telefonomat az LCDFix csapatához. Az okostelefonok most már szerves részei lettek az életeinknek. Nem is nagyon tudnánk már elképzelni azt, hogy ha kíváncsiak vagyunk valamire, külön ki kéne nyitnunk egy könyvet, vagy egy újságot. Ez a látszat azonban hamar összedől, ha valami probléma lesz a készülékünkkel. Nekem iPhone akkumulátor csere kellett volna minél hamarabb, mert teljesen tropára ment és nem lehetett már feltölteni.

Az interneten keresgélve megtaláltam az LCDFix oldalát, ami gyors és precíz megoldást biztosít nekünk az ilyen problémákra. Az oldalukon mindent könnyedén meg lehet találni, mivel teljesen logikusan van felépítve. Sokféle telefon javítását vállalják, de nem kell attól tartani, hogy órákat kell majd keresnünk a saját készülékünket. Válasszuk ki a márkánkat és azon belül az alkatrészt, amit ki kell cserélni. Én is rákattintottam az iPhone akkumulátor csere gombra és már le is nyílt a lista, ahol megnézhettem a tarifákat.

Az árak természetesen változók, attól függően, hogy mennyire új a készülékünk. Ezeket azonban szépen egy helyre összeszedik, úgyhogy hamar meg fogjuk találni azt a pontot, ami ránk vonatkozik. Ami általános volt, hogy az árak nem voltak vészesek. Főleg akkor nem, ha arra gondolunk, hogy mennyivel drágább lenne egy teljesen új készüléket venni.

Az LCDFix azonban ennél még többet is nyújtott számunkra. Ha letekertek az iPhone akkumulátor csere részleg aljára, akkor egy tájékoztatót olvashattok arról, hogy miként működnek az akkumulátorok és mi történik egy ilyen alkatrész cseréje alatt. Én nem vagyok műszakilag képzett, de még számomra is érthető volt a szövegezés. Úgyhogy sokkal tudatosabban döntöttem az LCDFix szolgáltatása mellett.

iPhone akkumulátor csere

Egyébként pont kapóra jött a szerviz helyszíne is, mivel az Allee bevásárlóközpontban találhatjuk meg őket. Ez közel van hozzám és az is eszembe jutott, hogy az iPhone akkumulátor csere ideje alatt legalább be is vásárolhatok. Mert bizony nem kell heteket várnunk arra, hogy visszakapjuk a telefonunkat és ezért arra az időre nem érdemes hazamenni. Az LCDFix profi csapata kevesebb, mint egy óra alatt végezni fog és már folytathatjuk is az életünket, mintha mi sem történt volna.

Nem is húztam tovább az időt, elindultam az Allee-ba. A szervizben dolgozók nagyon kedvesek voltak és elmagyaráztak nekem minden plusz tudnivalót. Az időlimitet tényleg betartották, úgyhogy rövid időn belül már újra használhattam a telefonomat. Az iPhone akkumulátor csere minden hiba nélkül lement és azóta sem tapasztaltam semmi problémát. Nagyon hálás vagyok a kiváló szolgáltatásukért.