Nyaralás közben is lehet céget alapítani

A nyaralásaimat mindig úgy tervezem meg, hogy legyen idő mindenre. A pihenésre, az aktív kikapcsolódásnak és egy kis munkának is. Ha ezeket mind megtudom csinálni, akkor sikeresnek érzem a nyaralásomat. Amikor belföldre utazok, akkor mindig kivétel nélkül viszek magammal munkát is. Legutóbb a cégalapításhoz szükséges iratokat és tudnivalókat hurcoltam magammal. Ennek csupán egy oka volt: nem akartam, hogy a nyaralásom miatt később alapuljon meg a cégem.

Szeretek mindenről alaposan tájékozódni, így amikor arra került a sor, hogy eldöntöttem saját céget szeretnék, akkor mindennek próbáltam alaposan utána járni. Nem szerettem volna nagy hibákat véteni, így kerestem olyan szakembereket magam mellé akik tudnak nekem segíteni a gondtalan indulásban.

Első körben az internet keresgéltem olyan emberek vagy vállalkozások után, akik tudnak nekem ebben segíteni. Kis keresgélés után rábukkantam a Topcégalapítás oldalára. A kft alapítás érdekelt első sorban és náluk szerencsére sok információt találtam erről.

kft alapítás

Nagyon sok hasznos és fontos információt megosztanak a weboldalra látogatóval. Ennek köszönhetően, ha csak informálódni szeretnél de nem szeretnéd megbízni őket, akkor is a segítségedre lehetnek.

A Topcégalapítás segít a kft alapítás folyamatában. Ha szeretnéd, akkor mindezt ingyenesen teszih, amennyiben a székhelyszolgáltatásukat is kéred a kft alapítás mellé. Székhelyszolgáltatást Budapest területén és Újlengyelben is kérhetsz.

Kft alapítással kapcsolatban 3 féle csomag közül is választhatsz: saját székhellyel, budapesti székhellyel és iparűzési adó mentes székhellyel. Amennyiben úgy döntesz, hogy Újlengyelben szeretnél székhelyet, mert tetszik az IPA mentes székhely gondolata, akkor először alaposan át kell ezt gondolni. Hiszen hiába adómentes mégis megeshet, hogy neked nem ez lesz a legjobb megoldás.

Ha neked fontos, hogy a székhely közel legyen, könnyen elérhető illetve a kiadásaidat átnézve nem éri meg jobban az IPA mentes székhely, akkor nem biztos, hogy minden áron ehhez kell ragaszkodni. A könyvelőddel pontosan át tudod nézni a lehetséges kiadásokat és ennek függvényében már a döntés is egyszerűbb és logikusabb lesz.

Ha úgy döntesz, hogy a Topcégalapítás csapatát megbízod a Kft alapítás feladatával, akkor egy nagy terhet vehetsz le a válladról. A weboldalon számos gyakran feltett kérdésre is válaszolnak Kft. alapítással kapcsolatban. Ezeket is érdemes lehet elolvasni még a megalapítást megelőzően.

Ilyen és ezekhez hasonló kérdéseket válaszolnak meg: hány személy alapíthat Kft-t? Mekkora tőkével lehet Kft-t alapítani? Milyen legyen a cég neve, miből álljon? Mikor lehet a céggel számlázni? Mikor kell a saját tőkét rendelkezésre bocsátani? stb.

Ha érdekelnek az ilyen és ehhez hasonló kérdések, akkor a Topcégalapítás oldalán mindenre pontos választ kaphatsz. Amennyiben még maradna benned kérdés, akkor nekik is bátran felteheted őket.

A weboldalon ezeken kívül azt is megtudhatod, hogy a cégalapításnak pontosan milyen teendői vannak, Hogyan néz ki pontosan a cégalapítás menete, milyen teendők vannak előtt és utána illetve mire érdemes figyelni mindenképpen. Például alapítás előtt már fel kell keresni egy könyvelőt, akivel a legfontosabb dolgokat átbeszélitek: ki legyen az ügyvezető, milyen jutalékot kapjon, mi legyen a cégforma, mi lesz a cég neve, hol legyen a székhely, meg kell határozni a cég tevékenység köreit, és a jegyzett tőkét is meg kell állapítani.

A cégalapítás után a következő fontos teendők várnak: 8 napon belül meg kell nyitni a bankszámlát, a Kereskedelmi és Iparkamarához 5 napon belül be kell jelentkezni, illetve a NAV-hoz is 15 napon belül. Ha ezekkel megvagy, akkor már nincs is más teendőd, indulhat a vállalkozásod és neki állhatsz a munkának.

A cégalapítás feltételeiről is pontosan tájékozódhatsz. A teljesség igénye nélkül pár példa: min. 18 életévet be kell tölteni, cselekvőképesnek kell lenni, cégbírósági eltiltása ne legyen az adott személynek, foglalkoztatástól se legyen eltiltva, illetve NAV-os eltiltása se legyen. Ezek talán a legfontosabb feltételek, hogy megalapíthasd a saját vállalkozásodat.

A cégalapítás összesen 7 lépésben elvégezhető, ha a Topcégalapítás csapatát bízod meg a feladattal: telefonos bejelentkezés, a szükséges nyomtatványok benyújtása, személyes találkozó, konzultáció, iratok aláírása ügyvéd jelenlétében, az okiratok beadása cégbíróságra, cégbírósági bejegyzés, ügyfél értesítése.

Ennyire gördülékenyen tud menni a cégalapítás, amennyiben a Topcégalapítás csapatát bízod meg ezzel a feladattal. Ha úgy érzed, hogy ezeket a feladatokat Te is hiánytalanul el tudod végezni hiba nélkül, akkor te is megcsinálhatod.

A Topcégalapítás azért jött létre, hogy megkönnyítse a cégalapítást és ne kelljen a papírmunkával olyan sokat foglalkoznod. Amennyiben a székhelyszolgáltatásukat is kéred, akkor pedig még a székhelyed ügyivel sem kell többet foglalkoznod.

Mit foglal magába a székhelyszolgáltatás?

Minden székhelyre érkező csomagot és levelet átvesznek, így nem fordulhat elő az, hogy valamilyen fontos hivatalos levelet nem veszel át és ebből probléma adódik. Minden levelet egyből e-mailen átküldenek a csomagokat pedig a következő hónap elején összegyűjtve postázzák az általad előzetesen megadott címre.

Havonta egyszer ingyenesen biztosítanak számodra egy tárgyalót, ami nagyszerű lehetőség lehet akkor, ha egyébként bérelnél egyet. Ilyenkor meg lehet beszélni a legfontosabb havi teendőket vagy akár az ügyfelekkel is összeülhettek a tárgyalóban megbeszélni a közös munkát.

Több, mint 10 éves tapasztalattal rendelkeznek cégügyek intézésében és székhelyszolgáltatásban. Folyamatosan fejlesztik a tudásukat, így az új jogszabályoknak megfelelően járnak el minden esetben. Szoros kapcsolatban állnak ügyvédi irodákkal is, így mindig törvényszerű az eljárásuk.

A székhelyszolgáltatás egyik nagy előnye, hogy nem kell külön irodát bérelnek, nem kell a székhelyen adminisztrációt fenntartanod, hiszen ezeket a feladatokat a Topcégalapítás elvégzi helyetted.

Ami még szintén fontos és nagy előny, hogy a hivatalos szerveket itt tudod fogadni. Ha valamilyen eljárásra kerül a sor, akkor nem az otthonodban fognak zargatni, hanem a székhelyeden. Ez megvédheti a családot a kellemetlenségektől.

Amennyiben úgy érzed, hogy segítségre van szükséged cégalapításban vagy a székhelyed ügyeit szeretnéd valakire rábízni, akkor bátran keresheted őket. Nagyon szívesen segítenek mindenkinek, aki igényli.

Ha már rendelkezel székhellyel de máshová szeretnéd bejelenti a céget, akkor ennek semmi akadálya. A székhely mindenféle indoklás nélkül megváltoztatható. Ha iparűzési adó mentes településre szeretnéd inkább bejegyeztetni a céged, akkor a Topcégalapítás csapata segít, hogy Újlengyelben minél hamarabb ez megtörténhessen.

Bízd profikra a céged alapítását és a székhelyed ügyeit. Ne akarj mindent egyedül elintézni. Hagyd, hogy a szakemberek, akik nagy valószínűséggel ugyanazt a munkát amit te is elvégeznél gyorsabban és hatékonyabban elvégezzenek. Segítséget kérni, főleg a cég ügyeiben nem gyengeség. A feladatokat tudni kell jól leosztani, hogy a tulajdonosnak tényleg csak azokkal a dolgokkal kelljen foglalkoznia, amik lényeges és amik előre vihetik a céget.

Válaszd a Topcégalapítás csapatát és győződj meg te is a profizmusukról, a nagy szakmai tapasztalatukról, a segítségük hatékonyságáról. Ha megbízod őket a céged alapításával és a székhelyed ügyeinek az intézésével is, akkor melléfogni nem tudsz velük. Ha megbízod őket, akkor abban már biztos lehetsz, hogy azok a dolgok, amiket ők intéznek rendben lesznek.

Kérd a Topcégalapítás segítségét!