Recepción rendeltem motorgumit vendégünknek a MotorTire oldaláról

Ha rendszeresen jársz különböző szálláshelyeken, ha nem, akkor is biztos, hogy hallottál már arról, hogy Magyarországon mennyi elképesztően szép vidék van – ezt pedig nem is volt rest kihasználni a vendéglátóipar, a szekció abszolút erre épült rá. Jómagam is egy fantasztikus panorámájú, kisebb szállodában vagyok recepciós már több éve: a magam részéről nagyon élvezem, hiszen szerencsére nem csak szezonmunkát ad, a munkakörülmények szuperek, én pedig egész nap élvezhetek a környezetet. Persze hárul rám sok feladat is, de hát ezért kapom a fizetésemet – például kihez máshoz fordulnának a vendégek a legkisebb, ügyes-bajos kérdéseikkel, ha nem hozzám?

Recepciósként folyamatosan van mit segíteni és intézni, de mindig is szerettem szervezni, így ez szinte soha nem is jelent számomra problémát. Így az sem volt kihívás, amikor egy külföldi törzsvendégünk jött aggódva azzal a problémával, hogy ugyan az elkövetkezendő pár napban nem szeretne menni sehová, sajnos a motorja defektes lett és a hazaútig el kellene intézni egy gumicserét. Nem haboztam, szerettem volna költséghatékonyan megoldani a problémáját, így pontosan tudtam, hogy az ideális választás a Motorgumi akció: Robogó gumik, Sport és eduro motorgumik – MotorTire webshopban.

Mivel párom is nagy motoros, pontosan tudta, hogy ő is innen szokta beszerezni a motorgumikat, és nagyon járatos volt a csere folyamatában is. Így az ő segítségével sikerült a megfelelő adatokat megtalálni az ügyfél motorgumijáról, ami alapján egyeztetés után már könnyű szerrel használhattam a MotorTire weboldalán található szűrőfelületet és választhattuk ki azt a típust, amelyik számára a legtökéletesebbnek bizonyult – mindezt tökéletes áron. Ugyan vendégünk számára nem volt különösebben létfontosságú, hogy tudjon motor nélkül mozogni, intéztünk neki a közelből motorbérlést. A hazaútja napjáig akartuk bérelni, de barátom megnyugtatott, hogy hogyha a MotorTire-ről rendeltem, erre nem lesz szükség, mert jó eséllyel már másnap kint is lesz a rendelés, ő pedig szívesen megcsinálja.

Hittük is meg nem is, de valóban igaza lett: mivel még a kora délelőtti órákban történt az incidens, már másnap jött a futár a megrendelt motorgumival! Nem történt tévedés sem, pontosan a megrendelt típus került kézbesítésre is, tökéletes állapotban, szuper minőségben, mindezt ráadásul garanciálisan. Vendégünk is kissé szkeptikus volt, így preferálta az utánvétes fizetési lehetőséget, de ő lepődött meg a legjobban, mikor valóban megkapta a rendelését másnap – egyébként tudtunk volna fizetni előre utalással és bankkártyával egyaránt.

Azok a szerencsések pedig, akik a MotorTire üzletének környékén laknak, nekik arra is lehetőségük van, hogy előzetes időpont egyeztetés után a MotorTire szervizében cseréltessék ki abroncsaikat, amely munkára amúgy vállalnak még 6 hónap garanciát is, tehát ennek minősége miatt sem kell aggódni. Ezen ügy kapcsán értettem meg, hogy miért vár barátom mindig Motorgumi akció: Robogó gumik, Sport és eduro motorgumik – MotorTire weboldalán ahelyett, hogy máshonnan szerezné be a szükséges abroncsot vagy abroncsokat.

Azóta sajnos más hasonló eset is adódott, de ekkor már rutinosan kezeltük a helyzetet és rögtön a MotorTire weboldalát kerestük fel. A recepciónál szoktunk egymásnak különböző szolgáltatói elérhetőségeket is hagyni szükség esetére – például taxiszolgálatok -, amelyekben megbízunk előzetes tapasztalatok alapján, így természetesen a Motortire is azonnal felkerült a listánkra!